Portfolio (Portfolio / Klanten) - Pagina 2/5
4thline.nl
Als de kredietcrisis ons iets heeft geleerd, dan is het dat de kwantitatieve risicomodellen deze niet hebben kunnen voorkomen. Want hoe verfijnd de risicomodellen ook zijn, organisaties zijn nou eenmaal niet digitaal. Om effectief te zijn zal er voldoende
Martapart
Martapart biedt huisstijlontwerp, websiteontwerp, tekstschrijven en fotobewerking. Zowel voor bedrijven als (startende) ZZP'ers. Daarnaast adviseert Martapart hierover en levert zij praktische service als het gaat om een logo, merk-, en domeinnaam.
Rocbo Boortechniek
Rocbo.nl is vernieuwd!
Specialist in perslucht boor- en sloopgereedschappen en toebehoren.
Beitels Beitel-techniek
De online winkel waar u de meest uitgebreide sortering beitels vindt.
Thea Gouverneur
TheaGouverneur.com is live!
Thea Gouverneur maakt haakwerken en verkoopt deze over de hele wereld.
Holland Poker v2 nieuwe website
Holland Poker, de pokersite voor Nederlanders! Poker is in Nederland in korte tijd ongekend populair geworden. Meer dan 100.000 Nederlanders pokeren inmiddels online, veelal bij buitenlandse pokerrooms.
Eichholtz v5.0
Eichholtz.com
Plexus nieuwe website
Plexus is een organisatie-adviesbureau werkzaam in de zorgsector. Al meer dan 15 jaar werken wij met passie en plezier aan een betere en effici├źntere gezondheidszorg.
Skoon Ecodesign
VERNIEUWDE WEBSHOP!
Skoon Ecodesign is een conceptstore met meubels en (woon)accessoires die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.
Arbeid en Zorg
Arbeid en Zorg programma wordt uitgevoerd door drie partijen in opdracht van Stichting Instituut Gak. Deze partijen zijn Plexus, TNO en de Universiteit van Maastricht.
Restaurant Fris
Restaurant Fris krijgt een CMS van Digizon voor het bewerken van pagina's, teksten en afbeeldingen.
Villa Fleur Vakantie-Villa
Villa Fleur is een mooi huis op Bonaire. Een uniek paradijs voor mensen die van zon en rust houden. Luxury Villa Rental on Bonaire, 5 kamers, zwembad, tv...
Pi Care
Sturen op resultaat is essentieel voor ziekenhuizen. Voor alle proceseigenaren in het ziekenhuis maakt Pi® de kernprestaties in het primaire zorgproces zichtbaar.
Holland Poker
Holland Poker, de pokersite voor Nederlanders!!
Poker is in Nederland in korte tijd ongekend populair geworden. Meer dan 100.000 Nederlanders pokeren inmiddels online, veelal bij buitenlandse pokerrooms.
Ukkus
Bestaande website Ukkus nieuwe techniek
Met behulp van Digizon heeft Ukkus een compleet nieuwe motor achter de website.